Новий наклад однієї із найбажаніших книг сезону
Новий наклад однієї із найбажаніших книг сезону

Новий наклад однієї із найбажаніших книг сезону 🔝🤩

«Без Меріт» Коллін Гувер
🌸 Про сюжет
Головна героїня - 17річна Меріт, яка живе у великому незвичайному будинку з незовсім звичайною родиною. Всі члени цієї родини звикли постійно брехати, сваритися, ображатися, приховувати безліч таємниць. Але за кожним їхнім вчинком стоїть нестерпний душевний біль, який потрібно усвідомити, прийняти і вчитися бути сильнішими за нього. У цьому творі Меріт показує своє життя і розповідає про всі проблеми, вважаючи що вся сім’я її ігнорує. Окрім того вона втомилася порівнювати себе з бездоганною сестрою-близнючкою, терпіти мамину агорафобію та татову нову дружину.Через це вона вважає що краще би було без неї, без Меріт.

🌸Мої враження
Якщо коротко, то це настільки цікаво, що мені довелося читати вночі з ліхтариком, коли всі заснули 😅
1. Книга дуже життєва. У головній героїні часто знаходила себе, більшість ситуацій здавалися мені надзвичайно знайомими. Мабудь це і є одна з причин через яку читати було неймовірно цікаво.
2. У творі більше сенсу, ніж може напочатку здаватися. Я впевнена, що комусь вона може дуже допомогти.
Хочу сказати, що приблизно у середині книги величеезна кількість подій. У мене від всього цього вибухав мозок 🙈 Не скажу що це недолік книги, можливо навіть навпаки перевага. Хай кожен вирішує для себе)

🌸Висновок
Прочитала цю книгу за два дні. Залишила тільки приємні емоції) Цей твір дає прекрасний поштовх замислитися про свою сім’ю, друзів. Але в першу чергу - це про себе. Про ставлення до інших, про історію життя людей, про себе як особистість. Раджу прочитати всім!

🎫 «Мене дратує те, що часом люди намагаються переконати інших у тому, що їхній гнів або хвилювання нічого не означають, позаяк у світі є люди, яким набагато гірше. Це все фігня. Твої емоції та думки важливі, Меріт.»

📹 @vilkha_olga
🗒️ @bookginaa
🟢 Замовити Без Меріт🟢

#bsl_романи

#безмеріт #коллінгувер

Link to Instagram

Написати коментар