Нові книжкові перлини, які збагатять вашу бібліотеку!
Нові книжкові перлини, які збагатять вашу бібліотеку!


Свіжі книжкові релізи від улюблених видавництв 🤩

Ми раді поділитися з вами останніми надходженнями, які обов'язково зацікавлять кожного книголюба 😇

Ось що ми для вас підготували:

🔖 «Протокол трансформації. 4-тижневий план усунення симптомів стресу» Ізабелла Венц – ця книга стане вашим надійним помічником у боротьбі зі стресом, пропонуючи ефективну програму для відновлення душевного спокою.

🔖 «Tiny Habits. Крихітні звички, які змінюють життя» Браян Джефрі Фоґґ – автор ділиться методикою формування маленьких звичок, які можуть привести до великих змін у вашому житті.

🔖 «Нотатки ненависті» В. Кіланд та П. Вард – цей роман занурить вас у захоплюючу історію кохання, яка не залишить байдужим жодного читача.

🔖 «Маніфест. 7 кроків до кращого життя» Роксі Нафузі – книга, що надихає на позитивні зміни та допомагає створити життя, про яке ви завжди мріяли.

🔖 «Аліса в країні дів та Аліса в задзеркаллі» Л. Керролл – класичні твори, які відкривають двері у світ фантазії та пригод.

🔖 «Так програють війну часів. Витончена і сповнена любові історія про мандрівку в часі» А. Ель-Мох, М. Глед – романтична науково-фантастична історія, яка змусить вас повірити у силу любові навіть через віки.

🔖 «Детектив» А. Гейлі – захоплюючий трилер, який тримає в напрузі до самого кінця.

🔖 «Сила звички. Чому ми діємо так, а не інакше в житті та бізнесі» Ч. Дахігг – книга, яка розкриває механізми формування звичок та їх вплив на наше життя.

🔖 «Те, що видно звідси» Маріана Лекі – роман, що занурює читача у світ сімейних таємниць та людських взаємин.

🔖 «Усі мої тривожні дзвіночки» Євгенія Бабенко – твір, який допоможе зрозуміти тонкощі тривожних розладів та знайти шляхи їх подолання.

🔖 «Нічний цирк» Ерін Моргенштерн – магічний роман, який переносить читача у світ чарівного цирку, де межі реальності стираються.

🔖 «Як робити великі справи. Несподівані фактори в долі проєктів від побутового до космічного масштабу» – книга, яка відкриє вам секрети успішної реалізації проектів будь-якої складності.

🔖 «Як довго бажає жінка» Емілі Нагоскі – ця робота проливає світло на жіночу сексуальність та бажання, руйнуючи стереотипи та міфи.

🔖 «Послухай мене» Т. Геррітсен

🟢 Переглянути книгу "Это же любовь! Книга, которая помогает семьям" 🟢

– чергова книга з серії, яка неодмінно сподобається шанувальникам детективного жанру.

🔖 «Психокібернетика» М. Мольц – книга, яка вважається класикою самодопомоги та особистісного розвитку, пропонуючи читачам методики покращення самооцінки та досягнення цілей.

🔖 «Шосте серце» Світлана Муха – роман, що веде читача через таємниці минулого, любов та зраду.

🔖 «Секрет служниці» Фріда Мак-Фаден – історія, яка розкриває темні таємниці однієї сім'ї через очі служниці.

🔖 «Кохання в мозку» Алі Гейзелвуд – роман, який занурює вас у світ наукових досліджень та непередбачуваних романтичних відносин.

🔖 «Алістотель і Данте розкривають таємниці всесвіту» Бенджамін Аліре Саенс – тепла історія про дружбу, самопізнання та перше кохання.

Не забудьте підписатися на наш блог, щоб не пропустити огляди та рекомендації нових книг!

#книги #книгиукраїнською #художнялітература #нонфікшн #романи #фантастика #фентезі

Написати коментар