Відкрийте для себе секрети здорових стосунків з книгою "Люби без ілюзій
Відкрийте для себе секрети здорових стосунків з книгою "Люби без ілюзій

Відкриття шляху до здорових стосунків

У цій книзі ви знайдете відвертий діалог з самим собою про подолання шкідливих стереотипів та створення гармонійних відносин ❤️‍🩹. Авторка ділиться особистими історіями та прагне систематизувати знання про взаємодію між чоловіками та жінками, щоб допомогти читачам знайти ключ до "єдинорога" сучасності — здорових відносин 👩‍❤️‍💋‍👨.

Що ви знайдете у цій книзі?

Книга стане вашим провідником у важливих питаннях про суспільні та культурні упередження, ілюзії романтичного кохання, ознаки здорових та токсичних стосунків, а також про важливість встановлення особистих меж. Ви навчитеся розпізнавати тривожні сигнали на початкових етапах знайомства, вчасно відступати, бути справжнім собою, не намагаючись змінити іншу людину, та знаходити баланс у відносинах.

Ця книга допоможе вам зрозуміти важливість поваги до власних кордонів, роль тіла та сексу у стосунках, і нагадає про ті очевидні речі, які ми часто ігноруємо, позбавляючи себе шансу на унікальне "довго і щасливо".

🟢 Переглянути книгу "Люби без ілюзій. Як звільнитися від токсичних стереотипів і побудувати здорові стосунки" 🟢

#любибезілюзій #аннатопіліна #психологіястосунків #психологіящасливихстосунків #любов #кохання #книгадляподарунка #книганаподарунок

Додаткова інформація

Книга написана на основі сучасних психологічних досліджень та реальних історій людей, які змогли знайти гармонію у своїх стосунках. Авторка використовує легкий для сприйняття стиль, роблячи матеріал доступним для широкого кола читачів. Це не просто книга-посібник, але й збірка інструментів для особистісного зростання та розвитку ваших відносин.

Написати коментар