🫦 Чоловіки люблять стерв! Інтригуюче?
🫦 Чоловіки люблять стерв! Інтригуюче?

🫦 "Чоловіки люблять стерв", назва то яка інтригуюча, так?

У слово "СТЕРВА" автор не вкладає негативний зміст.

"Стерва - жінка, яка не б'ється головою об стіну через думку іншої людини - чи то чоловік, чи хтось ще. Вона розуміє, що якщо хтось її не схвалює, це його проблеми і в її житті вони не грають ніякої ролі. Вона не прагне жити за чужими стандартами – у неї є власні. І через це вона відноситься до чоловіка зовсім по іншому”.

Якщо в цьому визначенні ви впізнали себе, то гадаємо у вас все добре.

Ця книга нам говорить про те, що ми завжди повинні бути для себе номер 1, знаєте, як то кажуть щаслива жінка - щаслива ... (підходящий варіант підставте самі).

У цій книзі 10 розділів, ми виділили основні:

☑️Стрибаємо через кільце, як цирковий пудель. Не можна забувати себе, ставати залежною від відносин. Приділяй увагу насамперед собі коханій 🥰

☑️Більше ніякої лісопилки! Зізнаймося, що іноді грішим цим і можемо попилити нерви 😊

☑️Залишайтеся господинею самої себе. Розділ про фінансову незалежність. Якщо раптом ви підсіли на голку, де вас повністю забезпечує партнер, маю погані новини. Час із неї злізти! В іншому випадку з-під ваших ніг легко буде вибити грунт.

📗 на нашу думку, книга буде корисна кожній, вона нагадає, що в першу чергу любити треба себе.

Ніколи не припиняйте жити власним життям. Займайтеся собою, ходіть на курси, до спортзалу, приділяйте час улюбленому хобі та зберігайте власні інтереси.

❓Читали цю книгу?

Панянки, а як ви дивитеся на фінансову незалежність?

Чоловіки, любите стерв?

🟢 Купити книгу Чоловіки люблять стерв 🟢

390 uah.

#шерріаргов #психологіястосунків #чоловіктажінка #стосункивпарі #мужчинылюбятстерв #психологія #книжкипопсихології #психологіяукраїнською

Написати коментар