- Не існує такого поняття, як погані люди. Усі ми просто люди, що інколи скоюють погані вчинки.
- Не існує такого поняття, як погані люди. Усі ми просто люди, що інколи скоюють погані вчинки.

- Не існує такого поняття, як погані люди. Усі ми просто люди, що інколи скоюють погані вчинки.

З першої ж сторінки книга здається дуже глибокою та чуттєвою. Роздуми Лілі змушують задуматись й прожити момент в якому вона перебуває. І саме на першій сторінці я зрозуміла що не раз буду занурюватись в прочитане й проживу цю історію.

Роман насправді важкий, адже підіймає одразу дві важливі теми. А саме: насильство в сім’ї та аб‘юзивні стосунки.

Думки Лілі стосовно батьків цілком справедливі та реальні, самокритику та аналіз вона використовує й при оцінюванні власних дій. Здавалося б Лілі цілком розважлива та смілива дівчина, але вона зустріла його і все пішло не за планом. Спочатку це здавалось шаленством, коханням, пристрастю та це не зовсім так. І завдяки саме цій історії ми розуміємо як іноді можемо помилятись та заплутатись у своїх почуттях, думках та діях.

Більшість хто читав цю книгу називають її «книгою для поплакати» або «книгою яка розіб’є серце і змусить ридати». Чесно кажучи в мене цих сліз не було. Можливо я занадто сильна жінка 😅, але я 100% співпереживала головній героїні. Та, як на мене Гувер замало розкрила тему аб’юзивних стосунків. І тому все-таки Райлі можна романтизувати звівши все до трагічного випадку який можна сказати зламав його. В токсичних стосунках партнер ніколи не жертвує собою, кар’єрою і не ставить бажання партнера на перше місце як це робив він. І тим більше категорично не визнає своїх дій, але це суто моя думка. Не дивлячись на двоякі емоції ця книга змушує багато аналізувати й дійсно варта того, щоб її прочитала кожна жінка. І побачимо що буде далі, адже у цієї історії буде продовження.

🟢 Купити книгу Покинь якщо кохаєш 🟢

Дякуємо за відгук @olha__booklover 💛

#bsl_романи #коллінгувер #покиньякщокохаєш

Написати коментар