Всі ми родом із дитинства
Всі ми родом із дитинства

Всі ми родом із дитинства 🍼

Мусимо зауважити, що багато зто з нас працює з психологами та психотерапевтами, задля викорінення драма дитинства👀 І шлях цей тернистий...

В якийсь момент приходить розуміння, що так більше не хочется жити. Набридають незрозумілі реакції на звичайні ситуації та пусті образи. Можна сказати одне, на кожну образливу ситуацію в реальності є якась травмуюча подія з дитинства. Її потрібно знайти та опрацювати.

Щоб підвищити швидкість вирішення цих проблем, рекомендуємо зануритися у вивчення літератури на цю тему. І перша книга, з якої потрібно почати цей шлях - це «Твоїй внутрішній дитині потрібен дім» 😇

Цю книгу варто прочитати хоча б для ознайомлення та знайти там відповіді на свої запитання. В ній є дуже багато вправ, які допоможуть вам впоратися із травмами. Ви дізнаєтесь на які "частини" ділиться ваша свідомість і дізнавшись про свою Похмуру внутрішню дитину, допоможете їй стати Сонячним!

🦾Головний заклик із цієї книги: «Ваш внутрішній дорослий повинен показати Дитині, що ви вже виросли, що ви пішли з-під батьківського контролю і можете самі відповідати за своє життя та щастя!».

🟢 Купити книгу Твоїй внутрішній дитині потрібен дім 🟢

#bsl_психологія #твоїйвнутрішнійдитиніпотрібендім #лікивідкохання

Написати коментар