Неможливо пройти повз
Неможливо пройти повз

Неможливо пройти повз 🕵🏻

Віртуозний роман-квест, який перекладено 28 мовами! Неймовірне поєднання Агати Крісті, “Квантового стрибка” й “Дня бабака”! А ще інтригуюча анотація та цікава обкладинка!

Навіть не намагатимусь переповісти сюжет, бо це будуть суцільні спойлери. Основний задум зрозуміло з анотації, а я поділюся враженнями

Для мене у цій книзі ідеально все. І це без перебільшення. Сюжет, атмосфера, персонажі, розв’язка — усе на вищому рівні.

З перших сторінок нас зустрічає головне місце подій — оточений таємничим лісом величний і водночас занедбаний Блекгіт-Хаус. Це місце — родючий грунт для трагедій, які там сталися, воно видушує надію, пробуджує чудовиськ, що живуть у кожному з персонажів, так, що навіть наймиліше “кроленя” стає відчайдушним мисливцем. Гостей зібрано на бал-маскарад. Минуле розворушили, прикрасили і витягли назовні. На черзі помста, відплата, спокута, вбивства і так по колу, поки Моровий лікар не дістане відповіді на питання, яким просякнута кожна сторінка “Хто вб’є Евелін Гардаскл?” Це все настільки химерно і моторошно, що аж дух захоплює.

І хоча більшу частину книги я перебували у стані “зеленого поняття” не маю, що це значить і що тут відбувається, я була в захваті від того, як майстерно автор описує і поєднує всі частини цього моторошного пазлу. Кожен персонаж відкрився для мене повністю, логіка дій і вчинків зрозуміла. Описів і деталей було вдосталь. Детективна лінія чудово прописана, без дірок. Особливо сподобалася ідея з чистилищем, як можливість спокутувати гріхи, віднайти себе і мати можливість жити далі. Але далі зможе жити тільки той, хто пройде квест і дістане відповідь на те доленосне питання. Розв’язка змусила піднятися брови вгору і аплодувати авторові. Три роки, які він згаяв на написання цієї історії, того варті.

Дякуємо за відгук @alyatasharead 🫶🏻

🟢 Купити книгу Сім смертей Евелін Гардкасл🟢

#bsl_романи

Написати коментар