Як розірвати це коло
Як розірвати це коло

Як розірвати це коло 🔄

«Душевний або фізичний біль не виникає сам собою і не завжди виліковується з часом. Його коріння може лежати не в нашому життєвому досвіді або в хімічному дисбалансі мозку — а в житті наших батьків, бабусь і дідусів і навіть прадідусів.
Останні наукові дослідження підтверджують те, що багато хто вже давно інтуїтивно розуміє — травматичний досвід може передаватися з покоління до покоління.

У своїй книзі Марк Уолінн, провідний фахівець із роботи з сімейною травмою, пропонує техніки, які дозволять виявити страхи та тривоги, що відображаються у повсякденних словах, поведінці та фізичних симптомах.

"Це почалося не з тебе" - абсолютно новий підхід, який дозволить подолати проблеми, що переслідують вашу родину багато поколінь. Приклади, наведені у цій книзі, взяті із життя реальних клієнтів автора. З метою збереження конфіденційності всі імена та обставини були змінені. Будь-які подібності до реальних людей випадкові.


Депресія, тривога, страхи, хронічні болі, нав'язливі думки, які отруюють нам життя...Чи пам'ятаєте, коли вперше зіткнулися з ними? Можливо, щось подібне переживали наші батьки чи далекі родичі? Кожна дитина підсвідомо несе відбиток звичок та настанов своїх рідних.


Фрагменти їхнього життєвого досвіду, спогади, відчуття, переживання продовжують жити у нас, вимагаючи своїх рішень. Марк Уолінн пропонує техніки, які допоможуть поєднати в ціле окремі емоції та події минулого, що турбують нас сьогодні.

З цієї книги ви дізнаєтесь:

  • що таке спадкова травма та як вона впливає на нові покоління;
  • як визначити, чиї страхи та страждання ви насправді переживаєте;
  • як спадкові травми впливають на гени та як змінити цей вплив;
  • як невирішені сімейні травми впливають на відносини з партнером та фінансовий успіх;
  • що робити для того, щоб позбавити себе та своїх дітей від спадкових травм;
  • як повернутися до повноцінного життя без страху та страждань.

🟢 Купити книгу Це почалося не з тебе. Як успадкована родинна травма формує нас і як розірвати це коло 🟢

#bsl_психология #цепочалосянезтебе #маркволінн

Написати коментар