Всі прочитані книги я поділяю на дві категорії. Ті, що залишаться зі мною. І ті, що поїдуть до знайомих, до бібліотеки, на olx... У першу категорію книги потрапляють рідко.
Всі прочитані книги я поділяю на дві категорії.  Ті, що залишаться зі мною.  І ті, що поїдуть до знайомих, до бібліотеки, на olx... У першу категорію книги потрапляють рідко.

Всі прочитані книги я поділяю на дві категорії. Ті, що залишаться зі мною. І ті, що поїдуть до знайомих, до бібліотеки, на olx... У першу категорію книги потрапляють рідко.

«До себе ніжно» Ольги Приймаченко однозначно залишу. І повертатимуся до неї не раз.

Виписала до нотаток 21 цитату. Нижче поділяюся улюбленими уривками.

А книгу пораджу всім, хто втомився від мотивуючої літератури про успішний успіх та досягнень. Це дуже добра річ 🤲

✨Горювати – означає дозволити собі визнати втрату. Скільки часу це займе, передбачити неможливо. Але якщо забороняти собі переживати, то більше, ніж могло б.

✨Якщо при думці про щось ви відчуваєте, як усередині розливається світло і народжуються інтерес та цікавість, це точно знак, що вам сюди.

✨Не страшно одного разу випробувати до коханої людини ненависть – страшно не дозволяти собі відчувати до неї нічого, крім кохання.

✨Запам'ятайте та використовуйте фразу: «Мені потрібен час подумати». Так, ви дійсно маєте право сказати. Завжди.

✨Святкуйте нову навичку та вміння, розцінюйте їх як інвестиції в капітал сили.

✨ Пам'ятайте про чарівне перевірочне питання: «Я дійсно хочу жити так, як живе той, хто каже мені мені, як треба робити?».

✨Здорова амбітність – це постійне звіряння цілей, яких хочеться досягти, з тим, як вони відгукуються всередині.

✨Ми дуже захоплюємося історіями про те, як хтось дуже старався – і в нього вийшло, просто не знаючи про тих, хто намагався не менше (або набагато більше), але залишився ні з чим.

✨Ніжність до себе – це погоджуватися пробувати «нове та захоплююче» тільки тоді, коли ви дійсно цього хочете, а не тому, що всі навколо вже це зробили та заростили фото в інстаграм.

✨Уявіть, що кожного разу, коли ви радієте, всередині вас запалюється вогник як на гірлянді. Повірте, його м'яке та тепле світло буде видно через ваші очі.

✨Довіряйте своєму смаку, цінуйте його – зрештою, ніхто не знає краще за вас, як наповнити простір, щоб він підтримував вас і живив.

Замовляй книгу на сайті bookssecondlife.com.ua або пиши в Дірект 👩🏻‍💻

🟢 Купити книгу До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе🟢

.

#bsl_психологія

#bsl_саморозвиток

Link to Instagram

Написати коментар