Історія про чотирьох смертних, яких зводить доля…
Історія про чотирьох смертних, яких зводить доля…

Історія про чотирьох смертних, яких зводить доля…

« Якби хтось міг слухати божим вухом, то цієї передранішньої години почув би, як у темному готельному номері безсмертні боги схлипують, бо їм уже
несила стримувати сльози.»

цю книгу я придбала ще зимою.
Дуже її хотіла, але не стала відразу читати. Мабуть, розуміла, що вона викличе сльози. Так і сталося - вчора все довкола себе залила слізьми.

ця історія закохує в себе з перших стрічок. Читаеш, плачеш і не можеш зупинитись. Думаю, що зараз я пропустила через себе її по-іншому, ніж зробила б це до війни...

«Лагідна війна» - це історія про
чотирьох смертних, яких зводить разом доля (чи боги). Розповідає Її Афродита, а доповнюватимуть - Аполлон, Арес та Гадес. Здається, що тільки богиня Кохання могла так смачно розповісти історію, яка розвивається на фоні війни.
Ця історія сповнена легкості і смутку, вона дуже романтична і ,водночас, трагічна. Сповнена юнацького максималізму, але від цього не менш чарівна.

«Лагідна війна» - вигадана історія, але деякі персонажі були реальними людьми, а ще цілком достовірно зображено хронологію подій Першої світової війни. Також Джулія Беррі порушує питання расової дискримінації, зокрема висвітлює проблеми темношкірих військовослужбовців на початку 20-го століття.

я не буду переповідати сюжет книги. Просто скажу, що ця книга залишає неймовірний післясмак. Цій історії віриш. їі проживаєш разом з героями книги.

Дякуємо за відгук @malynka__ 💗

Замовляй книгу на сайті bookssecondlife.com.ua або пишіть в Дірект 👩🏻‍💻

🟢 Купити книгу Лагідна війна🟢

.

#bsl_романи


Написати коментар