Фанатам медичних історій присвячується
Фанатам медичних історій присвячується

Фанатам медичних історій присвячується 🤩

Іван Черненко - лікар-анастезіолог. Він написав цю книгу, описуючи свій шлях в українській медицині. Починаючи з універу, він пірнув в реалії медичної системи, натикаючись на весь безлад і факапи, що його супроводжували.

Випробовування починаються ще на етапі подачі документів в медичний. Далі - перші лекції і пари, на які треба вивчити стільки, що студентам інших універів навіть і не снилось.

"Медін такий суворий, що до початку навчання в тебе вже є домашнє завдання"

"На найближчий рік тритомник з анатомії Синельникова став настільною книжкою. З ним засинали, прокидалися, з ним ходили на побачення. Повірили? Авжеж, не було ніяких побачень, точніше, часу на них. Секс, наркотики, рок-н-рол? Так ви уявляєте студентські роки? У медіні на першому курсі ця формула була іншою: анатомія Синельникова, неорганічна хімія, перерви на сон"

Далі ми дізнаємось про всі "нутрощі" роботи в лікарні, і можете бути певні, дізнаєтесь багато нового. Також автор зачепив період ковіду, як діагностували, як лікували, як справлялись. Надзвичайно пізнавально.

Вся історія приправлена якісним гумором, від чого інформація сприймається ще цікавіше.

Це перша книга, читаючи яку, мені захотілося взяти маркер і підкреслювати все. Кожне слово - попадання в яблучко. Кожен медик, читаючи її , знає - все точно так і є.

Цю книгу я, насамперед, рекомендую просто всім, адже справу з нашою медичною системою мають всі. Також тим, хто має відношення до медицини, або працює в цій сфері. Студентам - медикам і тим, хто мріє стати лікарем. Всім, хто має певне романтичне уявлення про медицину і ще не знає, як ця система може тебе зламати.

Когось ця інформація надихне, когось розчарує, комусь захочеться щось змінити, але найперше - варто почати з прочитання цієї книги.

🟢 Купити книгу Сміх у кінці тунелю. Нотатки українського анестезіолога 🟢

Відгук @novella__books 🫶🏻

#bsl_nonfiction #bsl_медицина

Написати коментар