«За гроші можна купити все – але не переливання блакитної крові».
«За гроші можна купити все – але не переливання блакитної крові».

«За гроші можна купити все – але не переливання блакитної крові».

Ось це я розумію, сімейна сага! Історія довжиною у сторіччя не просто про сім'ю, вона про цілу династію Гуччі.

Беззастережна перевага для мене - почати з коріння - з тих, хто стояв біля витоків Великої імперії, - прапрадіда нині здорових нащадків - Гуччіо Гуччі та його синів. Тільки дізнавшись історію від початку можна повністю перейнятися атмосферою компанії, її концепцією, філософією, зрозуміти вчинки, позбавлені здавалося б логіки.

Для себе виділила дві ключові постаті в цій історії: сам прапрадід Гуччіо та один із його 4-х синів Альдо. Чоловіки-генії, природжені лідери, менеджери-стратеги «від Бога», з бездоганним стилем, неймовірною харизмою та разюче розвиненою інтуїцією.

Навіть не сам Мауріціо, з вбивства якого починається книга, не його жадібна дружина, а його дід і дядько добру частину книги заслужено тягнули «ковдру» на себе.

Тут не стільки про моду, скільки про те, як легко «профукати» сімейний бізнес, що створювався з великими труднощами. Про жадібність, корисливість, сімейні чвари та інтриги, змови, підступи і суди.

Мода. Звісно, вона тут присутня! Покази. Конкуренти. Відкриття нових магазинів. Освоєння нових територій та країн. Предмети розкоші. Гроші. Влада. Слава. Дизайнери.

Читається як цілісний роман. Автор-журналіст провела велику роботу, на виході отримавши щось середнє між бізнес-планом компанії та романом-сагою.

Навіть якщо ви не стежите за модними показами, не захоплені високою модою, як я, не чути про Гуччі ви не могли!

І читати про них буде цікаво 👌

Замовляйте в Дірект або на bookssecondlife.com.ua 📲

🟢Замовити Дом Гуччи. Сенсационная история убийства, безумия, гламура и жадности🟢

#bsl_романи

#bsl_біографія

#дімгуччі #домгуччи

Link to Instagram

Написати коментар