5/5 і розбите серце
5/5 і розбите серце

5/5 і розбите серце 💔

На книзі пише “Історія кохання, яка розіб’є вам серце”. І дарма я не повірила цьому. Навіть зараз, коли я пишу цей відгук, я не можу підібрати слів, щоб описати книгу і почуття які
вона викликала.

Ця історія про Руна та Поппі, які зустрілися у віці 5 років. Вони з
першого дня знайомства почали
дружити, а пізніше ця дружба переросла у велике і щире кохання. А Ще Поппі має зібрати тисячу пам’ятних поцілунків, які їй обіцяє Рун.

Якщо чесно, то ця книга не просто розбила моє серце, вона його розтрощила. Майже з перших сторінок мої очі були на мокрому місці. А от під кінець з моїх очей полився град сліз, інколи я навіть не бачила, що читаю.

Поппі дуже мудра, хоча й юна. Кожне її слово хотілось виділити й запам’ятати.
А Рун виріс просто неймовірно гарним і харизматичним молодиком. Іхня історія кохання неймовірна та захоплююча. Так палко та самовіддано можуть кохати лише підлітки.

Чи чекала я щасливий кінець? Збрешу, якщо скажу ні. Якась часточка моєї душі чекала хепі енд, але вона розтрощилась коли сталося невідворотне 😭 Та з іншого боку можливо хтось розцінить це як щасливий кінець (я маю на увазі події епілогу), але для мене це була остання крапля, яка таки розбила мені серце на друзки.

Дякуємо за відгук @natasha_kostyrya 💙

Замовляй книгу на сайті bookssecondlife.com.ua або пиши в Дірект 👩🏻‍💻

🟢 Купити книгу Тисяча пам’ятних поцілунків🟢

.

#bsl_романи #тисячапамятнихпоцілунків #тіллікоул

Link to Instagram

Написати коментар