Звільнити простір для нового
Звільнити простір для нового

Звільнити простір для нового ✨

«Фуміо Сасакі — звичайний хлопець, який купував купу речей, вважаючи, що це підвищить його самооцінку чи зробить його щасливішим. Коли він зрозумів, що перетворив своє й так невелике житло на забитий мотлохом простір, то вирішив, що з нього досить і треба щось змінювати. Сасакі захопився ідеями мінімалізму і попрощався з багатьма речами, які йому заважали. Ефект виявився вражаючим: він навчився обходитися малим, став менше часу витрачати на прибирання, більше уваги приділяти тому, що дійсно важливо, — і, за його власним визнанням, набув справжніх свобод і щастя».

🌿Після всього, через що мені самому довелося пройти, я зробив важливий висновок: прощання з речами щось більше, ніж просте наведення порядку. Думаю, що це шлях до здобуття справжнього щастя.

🌿Може здатися, ніби скорочення майна означає, що ви щось втрачаєте, проте давайте поглянемо на ситуацію під іншим кутом. Багато хто навіть не уявляє, скільки всього можна знайти натомість, усунувши все зайве: наприклад, час і простір, свободу та енергію.

🟢 Купити книгу Прощайте, вещи! Новый японский минимализм 🟢

#bsl_nonfiction #фумиосасаки #прощайтевещи

Написати коментар