Книжка, читаючи яку я щиро сміялась
Книжка, читаючи яку я щиро сміялась

Книжка, читаючи яку я щиро сміялась 🤭

Дон – вчений-генетик із певним захворюванням, через яке у нього існують проблеми з адаптацією у суспільстві. У нього мало друзів.

Коли йому повинно виповнитись 40 років, Дон вирішує, що йому потрібно одружитись. Просто він ще не знає з ким 🙃. Так був створений проєкт «Дружина» та 16-сторінкова анкета для вибору ідеальної партнерки, яка повинна мати гідну професію, не може палити і вживати алкоголь, а серед її достоїнств на першому місці повинна бути пунктуальність.

Та доля у вигляді його друга склала на нього інший план. В життя Доні увійшла Розі, що працює барменом, п’є, курить і …. спізнюється 🙂. Вона також розумна і красива. І вона шукає свого біологічного батька, в чому Дон, професор генетики, може їй допомогти.

Що з цього може виникнути? Як поєднається соціальна непристосованість Дона і вибуховий характер Розі?

Це не чергова мила романтична історія, навпаки, це смачна і чарівна історія, де пошук кохання – продумане і сплановане дійство. Ця книга — це тепле і приємне читання, щоб на деякий забути про всі прикрощі. А десь між веселими діалогами та доречними зауваженнями головного героя є історія про те, як це бути іншим, про розуміння і прийняття себе та навколишнього світу, і про те, що ти хочеш, не завжди те, що тобі потрібно.

Дякуємо за відгук @mary.rn21 🤍

🟢 Замовити Проект Розі 🟢

#bsl_романы

Link to Instagram

Написати коментар