Відкрийте загадковий світ "Гадес і Персефона": Книга 1 "Доторк темряви"
Відкрийте загадковий світ "Гадес і Персефона": Книга 1 "Доторк темряви"

Книга "Гадес і Персефона": Книга 1 "Доторк темряви"

Доторк темряви. Гадес і Персефона. Книга 1" Скарлетт Сент-Клер - це захоплююча історія, де сучасний світ зустрічається з міфологією, і долі двох головних героїв, Персефони і Гадеса, переплітаються у неймовірних подіях. Персефона, молода богиня, приховала свою божественну природу, щоб жити серед звичайних людей. Але одна ніч у клубі Гадеса, Бога мертвих та короля Підземного світу, змінює все.

Важливим моментом у сюжеті є те, як Персефона, закінчивши навчання в коледжі та влаштувавшись на бажану журналістську практику, вирішує відсвяткувати цю подію у елітному клубі. Там вона зустрічає загадкового незнайомця, який виявляється Гадесом, і програє йому в карти. В результаті програшу Персефона укладає контракт з Гадесом, за умовами якого вона має шість місяців, щоб виконати покладені на неї зобов’язання, або ж назавжди залишитися в Підземному світі.

Ця книга є чудовим вибором для любителів сучасного фентезі, що переплітається з міфологією, і пропонує читачам захоплюючу подорож у світ, де межа між реальністю та міфами стає розмитою.

🟢 Купити книгу Доторк темряви. Гадес і Персефона. Книга 1 🟢

#доторктемряви #скарлеттсентклер #фентезі #книгиукраїнською

Написати коментар