Приборкай свого внутрішнього тигра
Приборкай свого внутрішнього тигра

Приборкай свого внутрішнього тигра 🐅

Кожна людина пише свою власну історію життя. Однак якась частина вашої історії написана вами так, як ви цього хотіли, а якась - невдала, зумовлена страхом, продиктована небезпечними думками, наче хижими звірами - тиграми. Приборкання внутрішніх тигрів - це пробудження, початок пригоди. Книга Джима Ловлесса, одного з найпопулярніших мотиваційних бізнес тренерів, про те, як подолати свого внутрішнього тигра - «Іди туди, де страшно».

Джим Ловлесс - людина, яка точно знає все про приборкання страху й невпевненості. Простий, найзвичайнісінький чоловік став першим британським фрідайвером, який встановив рекорд із пірнання без акваланга; за 12 місяців опанував професію жокея і взяв участь у перегонах. Усього цього він домігся завдяки 10 правилам, які сам сформулював і випробував на собі.
Як зазначає Ловлесс, ці правила не нові, і не він їх винайшов, але зібрав їх надзвичайно практичним способом і в дуже цікавій книзі.

Скориставшись 10 правилами приборкання внутрішніх тигрів, ви зможете самі писати історію свого життя і перестанете йти на поводу у своїх страхів. Книга допомагає втілити в реальність найсміливіші мрії, подолати власні обмеження, здійснити позитивні зміни. Сам Джим Ловлесс застосовує їх у своєму бізнесі та радить кожному.

🟢 Купити книгу Іди туди, де страшно. І матимеш те, про що мрієш 🟢

#bsl_саморозвиток #ідитудидестрашно #джимлоулесс

Написати коментар